Paaskermis Soesterberg

Gratis kermis vieren !?

 

WOENSDAG, DONDERDAG en ZATERDAG

De Paaskermis beleeft dit jaar zijn eerste lustrum en dat moet natuurlijk gevierd worden. Door mee te spelen met “Raad en win!” maak je kans op gratis kermis vieren en tijdens de laatste speelronde op een reischeque voor een leuk vakantiereisje. En dat allemaal gratis, want meespelen kost je niks.

Het spelletje is heel eenvoudig. Op de “Raad en Win!”-stand worden op drie dagen verschillende raadspelletjes gespeeld. Jouw oplossing vul je in op een deelnameformuliertje, afgeven op onze stand en wie het juiste antwoord heeft gegeven of er het dichtste bij zit, wint. Simpeler kan niet.

“Raad en win!” spelen kan op woensdag, donderdag en zaterdag, vanaf het moment dat de kermis open is. Op woensdag en zaterdag is dat om 14.00 uur, op donderdag om 15.00 uur.

Er zijn acht speelronden:

op WOENSDAG om 16:00, 17:00 en 20:30 uur

0p DONDERDAG om 17:00 en 20:30 uur

op ZATERDAG om 16:00, 17:00 en 20:30 uur

Iedere speelronde gaat er een PAKKET uit met kaartjes en bestedingen voor alle attracties waarmee je kermis kan vieren op onze kosten.

Als uitsmijter is er op zaterdagavond om 20.30 uur ook een REISCHEQUE te winnen. De belangrijkste voorwaarde: de winnaars MOETEN bij de bekendmaking van de uitslag aanwezig zijn; uitsluitend dan heb je recht op de prijs.

Mochten er vragen zijn, onze medewerkers op de stand leggen je precies uit hoe het werkt.

"Raad en win!" wordt mede mogelijk gemaakt door Cafetaria Dolle Dries uit Den Dolder, Hero Verhuur uit Soesterberg en Vakantiexperts uit Bilthoven.

boutposters2016004
postersopstellingen2016003
logosnackbarkopi
LogoHEROverhuur320
logoVakantieXpert